Uskumatu lugu: Tõnis Niinemets kirjeldas «Õhtu!» saates mänguväljaku kähmlust, millesse pojaga sattus

Elu24
Copy

Tõnis Niinemets käis «Õhtu!» saates oma uut grow-up comedy't tutvustamas, mis räägib vanemaks olemise võludest ja valudest. Koomik tõi saate publiku ette nii mõnegi mahlaka loo elust enesest. Vaata videost järele! 

«Leiame elukaaslased, saame lapsed ja ootame kuni lapsed välja kolivad, äkki siis saavad naisega suhted korda… Õnnistus!» -  ehk Tõnis Niinemets on välja tulnud oma uue grow-up comedy'ga.

Näited naljadest, mida comedy'l kuulda võib, tõi ta esmakordselt  avalikkuse ette «Õhtu!» saate publiku ees. Nii rääkis Niinemets sellest, kuidas tal ei õnnestunud kuidagi lahendada olukorda, kus kiige järjekorras trügis tema poja ette nelja aastane tüdruk. Samal ajal, kui koomik mõtles, mida teha, jõudis asi minna juba laste vahelise kähmluseni, millesse pidid sekkuma hoopiski emad.

Samuti rääkis Niinemets sellest, kuidas on võtnud keskkonna säästmise oma südame asjaks. Nii on ka tema grow-up comedy plakat kopeeritud Tarantino filmi Kill Bill pealt. “Tarantino väga palus, et ma seda kasutaksin,” selgitas Niinemets oma plakati tagamaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles