«Hommik!» Lauri Hussar erakondade reitingutest: Reformierakonna mugavus kukutas nad liidrikohalt (4)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäevases saates «Hommik!» oli külaliseks Postimehe peatoimetaja Lauri Hussar, kellega rääkisime erakondade reitingutest. 

Postimees avaldas täna erakondade reitingute tulemused, millest selgus, et Reformierakonna toetus on langenud, EKRE toetus kasvanud ning ka Isamaa teinud väikese hüppe. Hussari sõnul võis rändeleppe arutelu küll inimesi kõnetada, aga nende muutuste taga on laiemad tegevused. 

Reformierakond on novembriga võrreldes kaotanud toetust lausa kuue protsendi võrra ja Keskerakond on liidripositsiooni saavutanud. «Minu hinnangul Reformierakond ei ole õppinud ära seda, kuidas opositsiooniparteina käituda, kuidas hoida olulisi teemasid fookuses. Nad on pisut mugavad ja see paistab silma,» rääkis Hussar. 

Hussari sõnul on EKRE jõudnud oma parimate päevade tasemele ja see tekitab küsimuse, kelle arvelt oma toetust suurendatakse. «Isamaa võiks olla see koht, kelle arvelt EKRE võiks neid hääli saada. Samal ajal ma usun, et Isamaa teeb kõik endast oleneva, et mitte hääli kaotada.»

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles